Най-популярните музикални детски играчки

Музикалните детски играчки добиха невероятно голяма популярност през последните няколко години.  Въпросната им слава се дължи на факта, че този тип играчки се възприемат много добре от децата, а освен това по-голямата част от тях са и образователни. Така че децата могат едновременно да се забавляват и да се опознават света.
Най-вероятно се досещате, че музикалните играчки са подходящи най-вече за малчуганите, които са на възраст между една и две години.
Ще започнем с музикалната къщичка, която също е предназначена за деца между 1 и 2-годишна възраст. Тя е оборудвана с ролки, които могат лесно да се въртят и местят от децата. Освен това къщичката има врати и прозорци, които могат да се отварят, а когато това стане, засвирват хубави мелодии и засияват весели светлини.
Преминаваме нататък към говорещото кученце. То държи първото място за най-предпочитана музикална играчка, защото е чудесно съчетание между качество цена. Това кученце говори изцяло на български език и то не само отделни думи, но и цели изречения. При натискането на ръчичка или краче на играчкатта, от нея можем да чуем най-различни реплики, както и приятни мелодии. Изреченията учат децата на частите на тялото, на буквите от азбуката, на числата, както и на основните цветове. Няма съмнение, че говорещото кученце ще се превърне в една от най-любимите играчки на вашето дете.
Количката за бутане също е сред популярните музикални играчки. Както личи от самото й име, количката има четири колела, за да може лесно да бъде придвижвана навсякъде, където пожелае малкото ви съкровище. Разбира се, тя също свири мелодии, а освен това има пъзел, който трябва да бъде проследен и четири на брой блокчета, които могат да се разместват по всевъзможни начини, образувайки най-различни фигури. Децата обожават да бутат количката навсякъде и да се забавляват с нея.