Хубавите семейни празници отминаха, щурият купон на Нова година остави само приятни спомени, а сега е време да приключим с празничното настроение и да се настроим отново на вълна работа.

Прекарах Коледа у дома със семейството и с приятели. Определено мога да кажа, че почивните дни се изнизаха неусетно, но все пак всички знаем, че хубавите мигове са доста кратки. Определено мога да се похваля с разкошни подаръци и много хубави спомени, тъй като Коледа беше изпълнена с приятни емоции.
Нова Година пък прекарах в препълненото Банско, където за пореден път се убедих, че строителството напредва с пълна сила. Със сигурност останах доволна от прекарването, но няма как да не спомена, че презастрояването в известния ни зимен курорт и безкрайните ремонти на пътищата в града би трябвало да завършват преди началото на зимния сезон.
party
Е да, запълних неработните дни и с приятно шопинг изживяване и по-точно – отдадох се на доооста дълги разходки из моловете.
Признавам си, че първият работен ден след всички тези красиви празници настъпи доста по-бързо от очакваното и не бях подготвена психически за него. Все пак установих, че правилната настройка е от основно значение и по-точно мислите за предстоящи пътувания правят завръщането към ежедневието доста по-лесно.
Как прекарахте празниците и дали и вие бяхте в доста странно и малко мрачно настроение в понеделник?