Колко пъти сте започвали изтощителни диети, което не са давали желания резултат?

Колко пъти сте мечтали да има лесен и бърз начин да се разделите с излишните килограми и да се радвате на стройна фигура? Отговорът се крие в Bulk Powders казеин.

Как казеинът помага в борбата с килограмите
Ако искате да преобразите фигурата си и да изваете стройно тяло, то тогава най-добре би било да се доверите на бавен протеин, а именно на казеин. Това означава, че той се разгражда в организма в рамките на около 8 часа и през това време не усещате глад. Именно това е и ключът към успеха на красивата фигура.
casein obyavi net
Високото качество е от основно значение, когато става дума за прием на бавен протеин. С други думи – чистият и висококачествен казеин не съдържа въглехидрати и мазнини, което е и причината за отличните резултати.
Bulk Powders казеинът се приема всеки ден, като той може да замести едно или две хранения. 30 грама се разтварят в около 250 мл вода. Това е всичко, което се изисква от вас.

Каква е цената на казеин от Бълк Паудърс
Високото качество на хранителните добавки не е пряко свързано и с високи цени. Можете да се сдобиете с желаната от вас опаковка, доверявайки се на онлайн магазин. По този начин ще се запознаете с цената на казеина. А каква всъщност е тя? Опаковка от 2.5 кг се предлага на цена от 116 лева. Имайки предвид, че дневната дозировка от протеина е 30 грама, това означава, че една опаковка от 2,5 килограма ще бъде достатъчна за 83 дни. А цената на една дозировка казеин възлиза на 1,39 лв.

Слънчевите дни ви очакват. Посрещнете ги с високо самочувствие и стройна фигура, благодарение на Bulk Powders казеин. Направете първата крачка в борбата с излишните килограми.