Ползите от газовия инжекцион с няколко думи

Автомобилът със сигурност изисква поддръжка, която не е евтина и предизвиква доста колебания в баланса на месечните ви разходи. Най-бързият и лесен начин да разрешите този проблем е като направите правилния тунинг за колата си.

Очевидно е, че бъдещето на авомобилостроенето е в електрическите автомобили, но докато те станат достъпни за средностиситическия потребител, най-добрата алтернатива за икономичност и екологичност си остава газов инжекцион от sofgas.

Многогодишните разработки в областта са основа за създаването на трето поколение газови уребди, наречени газови инжекциони. Приложими са напълно към модерните автомобили с поетапно многоточково впръскване на горивото. Отлично конвертират горивото при автомобили с турбо или механичен компресор, както и превозни средства с мощност над 300 конски сили.
Ползите от газовия инжекцион с няколко думи
Ползите от газовия инжекцион накратко могат да се представят с няколко думи като надеждност, икономичност, екологичност и свобода. Зад всяко едно от тези съществителни стоят точно определени модификации и подобрения в устройството на газовия инжекцион. Дозировката и разпръскването на горивото в горивната система се контролира от прецизна микропроцесорна система, която се и автоконтролира, за да остане и най-малката възможност за грешка или отклонение. В тази насока са разработени и последните модели автомобили с повишени нива на електроника и компютъризация в управлението. Много точно би било определението,че монтирането на газов инжекцион действа като своеобразен тунинг на автомобила и повишава цялостностното му представяне на пътя. Именно от целенасочената работа към двигателя произтичат и другите качества на модерните инжекциони, а по-точно нисък разход на гориво и екологичност.

Тези два параметъра са основни при оценяване качествата на един автомобил. Максимално допустимите нива на отделяне на вредни газове са заложени в законова рамка на ЕС и производството на съвременни газови уредби е съобразено именно с тях. Аспектът, който остава водещ и най-важен за всеки водач е икономичността. Определено инвестицията в газов инжекцион си струва като се има предвид, че средномесечния разход на гориво намалява с до 60 % и така пълната възвращаемост на вложената сума в закупуването на инжекциона се възвръща за по-малко от година.

Сериозно представените фирми в областта на автомобилните услуги като sofgas предоставят 24 месеца пълна гаранция за газовите си уредби. Фирмата работи с най-добрите марки производители и е официален преддставител и сервиз на Lovato Gas за България, което гарантира качество и оригиналност на продуктите.