Какви подаръци за жена, получила повишение, да поднесете?

Когато на работното място се появи повод, за който трябва да измислите подходящ подарък – изненада, как постъпвате?

Много хора залагат на стандартните идеи като скъп букет или саксия с цветя. В случай, че искате да блеснете с оригинален подарък за скъп ваш колега и да избягате от клишетата при поднасянето на изненади – ние можем да ви помогнем. В следващите няколко изречения предстои да ви запознаем с вариантите за подаръци за жена от supermall, при повод повишение.

Както знаете издигането в кариерата е дългоочакван развой на работното място за всеки на когото се случи. Именно поради това е добре да поднесете също толкова неочаквано добър подарък. Естествено ако жената, която е получила повишение, е ваша скъпа приятелка или пък любима – бихте могли да прибавите и допълнения към този планирания жест. По този начин ще успеете най-пълно да изразите своите най-топли чувства. Но нека се върнем на основната тема – какви подаръци да изберете за жена, на която са ѝ дали повишение.

Букет цветя или саксия с цвете винаги е добро допълнение към подаръка, но ви съветваме идеите ви да не се изчерпват само с това. За да бъдете оригинални в избора си не пропускайте да разгледате вариантите и идеите, който ви очакват на supermall.bg магазина за подаръци. На този уеб адрес ще откриете нестандартни предложения, подходящи за изненада на жена на всяка възраст. Освен това ви очакват артикули, които са разнообразни и съобразени с всеки темперамент дама. Това ще рече, че бързо, лесно и с няколко клика ще намерите отговори на въпроси като какво да изберете, откъде да го закупите и пр. А ето и най-предпочитаните и подходящи варианти за подаръци за жена, която са я повишили.

Какви подаръци за жена, получила повишение, да поднесете?

1. Вариант номер едно: Бизнес комплект. Както знаете повишението носи редица предимства, като увеличение на заплатата. От една страна обаче то поднася на притежателя си и повече отговорности. В тази връзка добро решение за подарък е комплект от луксозни химикалка и портфейл. С химикалката ще се записват задълженията, а в портфейла ще се прибират награжденията.

2. Комплект колие и химикалка. Ако искате все пак да подарите бижу, което е универсален подарък, но ви се струва недостатъчно – разгледайте комбинациите му с луксозна химикалка, за която вече споменахме, че със сигурност ще бъде необходима.

3. Комбинирайте подарък с бонбони. Какво по-хубаво от това да отпразнувате повишението подаръци за жена, като кутия вкусни шоколадови бонбони, които ще откриете на supermall, а към тях да прибавите и символична статуетка?

Помислете за вариантите. supermall.bg ви очакват.