От къде да си вземете кола под наем в София?

Предстои ви да продадете автомобила си?

От къде да си вземете кола под наем София от rentacarsofia.eu? Притеснявате се колко ще ви струва това? Недейте. Няма за какво да се притеснявате, защото от RentaCarSofia.eu са насреща, за да ви помогнат!

От къде да си вземете кола под наем в София?

Идвате за първи път в столицата и освен, че се нуждаете от кола под наем, вие имате нужда и от навигация? А ако детето ви също пътува с вас, ще се нуждаете и от детско столче? Това не е никакъв проблем за RentaCarSofia.eu, които ви предлагат всичко, от което се нуждаете на най-ниските цени в града.

Не е нужно да свързваме взимането на кола под наем в София с много средства и възможности. Вече не. Откакто можете да плащате само по 8 евро на ден. Нереално, но факт! Можете да избирате между различни марки автомобили, да добавите екстри, които ще са ви от полза и да се радвате на спокоен престой. Коли под наем от RentaCarSofia.eu ви предлагат и освен всичко безплатна доставка на автомобила под наем в София от 6:00ч до 00:00ч. Удобно, нали?

А ако се питате какво е включено в цената не се притеснявайте! С плащането си получавате застраховка гражданска отговорност, както и пълно автокаско. Освен това и денонощна пътна помощ, от която дано не ви се налага да се възползвате. Километрите на каране са неограничени за вас, а ако желаете да не сте единствения шофьор, това също не е проблем. До двама допълнителни шофьори е напълно разрешено. Колите под наем от RentaCarSofia.eu разполагат с винетки, единственото, което е ваша грижа, това е да върнете автомобила отново с пълен резервоар.

Предимствата да вземете кола под наем от RentaCarSofia.eu са страшно много и ще се уверите за това сами, ако се възползвате от услугите им. А за допълнителни въпроси, може да ги потърсите на тел.: 0883100051. Не се колебайте, а вземете кола под наем.