Gumimax.com – онлайн магазин за зимни автогуми

Навън времето малко по-малко захладнява.

Хората започват да търсят начини, с които да осигурят удобството си навън. Някои се впускат в пазаруване на дебели и топли якета и дрехи, други търсят модерни аксесоари – шапки, ръкавици, шалове, трети пък се съсредоточават в намирането на нови ски принадлежности на зимния сезон, но една много голяма група хора прави едно и също с настъпването на зимния период, всички мислят и за подмяна на гумите със зимни. Това е една доста голяма инвестиция, която изисква повишено внимание, защото ако изборът е направен умело, един комплект зимни автогуми може да се ползва от три до четири сезона.

За автогуми с високо качество на ниски цени може да посетите онлайн магазин на фирма Гуми Макс ЕООД. Предложенията в каталога обхващат всички водещи производители на автомобилни гуми, които са подходящи са всякакви марки коли. Жителите на град София могат да посетят магазина на Гуми Макс ЕООД, който се намира на адрес – ул Беласица 11.

Gumimax.com - онлайн магазин за зимни автогуми

Компанията предлага монтаж в три сервиза на територията на София за закупените автогуми от онлайн магазина. Там се намират почти всички артикули, които са предложени в каталога на виртуалното пространство. Това автоматично означава, че поръчвайки комплект автогуми от Gumimax.com, вие ще го получите в максимално кратки срокове, защото няма да се налага да чакате първо да бъдат доставени от самия производител – в такива случаи онлайн магазина, в който сте направили вашата покупка, се явява само посредник във веригата.

Разгледайте всички оферти в каталога и изберете вашите зимни автогуми, които да съответстват в най-голяма степен на изискванията ви. Ако се колебаете, може да позвъните на телефонен номер 0877 329 200, на който ще получите съдействие от специалист за най-подходящия вид гуми за вашия модел автомобил. Може да направите заявка за поръчка онлайн на сайта или с позвъняване на горе посочения мобилен номер.