Висококачествени дрегери на Аlcoholtester.bg

Всеки, ако има възможност да избира, би се спрял на висококачествени продукти, когато пазарува.

Такъв избор ви предоставя онлайн магазина на ЕЛКОМЕД ЕООД, в който може да намерите всякакви дрегери с различно предназначение.

Фирмата е оторизиран представител на най-добрите световни брандове за алкохолтестери. Това са марките ALCOSCAN, ALCOFIND, ALCOVISOR, CATEC, ALKOTEST и DRAGER Safety. Може да разчитате на високото качество на всеки продукт от каталога на AlcoholTester.bg . Всички модели са с TUV/CE-сертификат и гаранция минимум една година от съответния производител.

Висококачествени дрегери на Аlcoholtester.bg

Всички дрегери са с отлично съотношение цена/качество и точно измерване на промилите алкохол в кръвта, показват надеждни резултати. Налице е и моделът, който използва българската полиция, чиито резултати се приемат като доказателство в съда.

ЕЛКОМЕД ЕООД освен директен вносител, търговски представител и дистрибутор, осигурява техническа и сервизна поддръжка на алкохолните дрегери, както и професионално калибриране.

Дрегерите за алкохол са предназначени за различни потребители – работодатели, органите на реда от българската пътна полиция МВР КАТ, както и всеки отговорен към своето поведение на пътя и работното място гражданин.

Благодарение на това, че всички модели дрегери са внесени директно от производителите, няма никакво съмнение за оригиналност на всеки продукт.

Фирмата предлага консултация от специалист по телефона в случай, че се колебаете и не сте сигурни в точния избор на модел за Вашето предназначение или имате въпроси относно техническите параметрите на техниката. Може да разчитате на пълно съдействие и помощ, както преди така и след продажбата на Вашия дрегер за алкохол.

Може да поръчате артикул от електронния магазин по няколко начина – онлайн от сайта, на телефон 0888-513916 или на място в магазина, посочен на Аlcoholtester.bg.

Поръчвайки дрегер за алкохол и консумативи от Аlcoholtester.bg, всеки клиент получава безплатна и максимално бърза доставка в рамките на един-два работни дни.

Помислете за себе си и околните преди да седнете за волана и кликнете на Аlcoholtester.bg.